در آمریکا برای اثبات وفاداری به وسایلی که در طول قرن گذشته اختراع شده بودند، در ۱۹۹۸ یک مجموعه تمبر چاپ کردند که روی آن مهم ترین و محبوب ترین لوازم خانگی اختراع شده در دهه های مختلف در این کشور نشان داده می شد و تصویر همزن برقی یا همان میکس مستر برای سال های دهه ۳۰ میلادی انتخاب شده بود.

 

طرز کار

همزن برقی را با مخلوط کن اشتباه نگیرید. همزن برقی با سرعت خیلی پایین تر از مخلوط کن مواد غذایی مورد نیاز را با سرعت های متفاوت هم می زند و هیچ تیغه ای هم برای بریدن یا خرد کردن مواد غذایی ندارد.

 

انواع همزن

همزن برقی در دو نوع دستی و پایه دار ارائه می شود.

۱) همزن دستی

این نوع وسیله ای است که در دست نگه داشته می شود. معمولاً دو تیغه برای هم زدن و یک موتور دارد. تیغه ها را باید در ماده غذایی فرو کنید که خیلی اوقات در کاسه خود همزن ریخته می شوند. این وسیله برای کارهای سبک تر مانند هم زدن سفیده تخم مرغ یا خامه به کار می رود.

۲) همزن پایه دار 

این گونه همزن با کاسه، یک همزن تخت، یک چنگک برای ورز دادن و همزن مفتولی برای هم زدن سریع است. همزن پایه دار برای آشپزهایی کاربرد دارد که نیاز به مخلوط کردن های جدی تر دارند. این ابزار اضافی را گاهی جداگانه هم می توان برای دستگاه خرید. علاوه بر این ها سوسیس پرکن، صفحه پوره درست کنی، بستنی ساز و آسیاب غذا را هم می توان جداگانه و البته با قیمت بالاتر تهیه کرد.

 

توصیه هایی برای خرید

 همزن برقی وسیله ساده ای است پس در خرید آن کافی است به سرعت، سروصدا و وزن آن توجه کنید.

سرعت

در انتخاب های مختلف به سرعت آن دقت کنید. همزن هایی که پنج سرعت یا بیشتر دارند کمک می کنند کنترل بیشتری روی ماده غذایی که مخلوط می کنید داشته باشید.

سروصدا

همزنی را انتخاب کنید که خیلی سروصدا نداشته باشد و البته ایده آل این است که دستگاهی را پیدا کنید که بی صدا کار کند.

وزن

دنبال همزن دستی بگردید که وزن آن از یک کیلو بیشتر نباشد و البته وزن آن متعادل پخش شده باشد و وقتی آن را در ماده غذایی فرومی برید یکنواخت کار کند.