دمای سردترین قسمت یخچال را بین صفر تا پنج درجه سانتیگراد نگه دارید. در این قسمت غذاهایی را قرار دهید که باید سالم نگه داشته شوند. روی مواد غذایی خام را بپوشانید یا آنها را بسته بندی کنید.

 

مواد غذایی که باید در این قسمت نگهداری شوند شامل غذاهای پخته سرد مانند غذاهای آماده مصرف، انواع پیراشکی، مرغ آماده مصرف، شیر، ماست و پنیر تازه، انواع گوشت پخته ، سوسیس و کالباس، سالادهای آماده مانند سالاد سیب زمینی و الویه و غذاهای خانگی مانند انواع خورش و آبگوشت می شود.

 

پس از باز کردن در قوطی کنسرو ، محتویات آن را در ظرفی خالی کنید و روی آن را بپوشانید. در غیر این صورت ممکن است قوطی، غذا را آلوده کند.

 

غذایی را که تاریخ مصرف آن گذشته است، دور بریزید. بر چسب مواد غذایی را در ارتباط با درجه حرارت محل نگهداری و زمان ماندگاری کنترل کنید.

 

یخچال را بیش از حد پر نکنید زیرا هوای خنک، که یخچال را سرد نگه می دارد، نمی تواند جریان پیدا کند.

 

فاسد شدنی ترین غذاها را در سردترین قسمت یخچال بگذارید.